Greita paieška
Receptai
Draugai

mielinio pyrago receptas

Mielinis pyragas su varške

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 100 gramų, Mielės - 25 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Varškė - 700 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Pudingo milteliai - 2 pakeliai, Kiauši

Mielinė Velykų Boba su aguonomis ir razinomis

Ingredientai: Mielės - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 4 valgomieji šaukštai, Kefyras - 200 mililitrų, Cukrus - 100 gramų, Miltai - 900 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 85 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėli

Saldi pynė su razinų ir želatininių saldainiukų įdaru

Ingredientai: Mielės - 25 gramai, Cukrus - 50 mililitrų, Pienas - 100 mililitrų, Miltai - 350 gramų, Sviestas - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 0.25 arbatinio šaukštelio, Kiaušiniai - 1 vienetas, Migdolai - 100 gramų, Sviest

Pamargintas pyragas

Ingredientai: Miltai - 800 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Mielės - 25 gramai, Grietinėlė - 500 gramų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinis - 1 vienetas, Aguonos - 1 saujelė, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Perlinis cukrus - 2 valgomieji šaukš

Krokodilas

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Mielės - 25 gramai, Pienas - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Varškė, grūdėta - 200 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Razinos - 1 sauja, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Druska - 1 ži

Krosnyje keptas mielinis pyragas

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 1600 gramų, Cukrus - 150 gramų, Mielės - 40 gramų, Grietinėlė - 1 litras, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Kiaušinis - 2 vienetai, Aguonos - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušėm

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 250 mililitrų, Mielės - 25 gramai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 pakelis, Varškė - 400 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, C

Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Šaltiena greitpuodyje Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Keksas su "Dumle" saldainiais ir aitriosiomis paprikomis Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!