Greita paieška
Receptai
Draugai

mielinių pyragaičių receptas

Raguoliai su džemu

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Mielės - 50 gramų, Sviestas - 200 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Džemas - 0.5 stiklinės, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas

Prancūziški rageliai

Ingredientai: Mielės - 20 gramų, Miltai - 500 gramų, Sviestas - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 250 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Mieliniai žagarėliai

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Mielės - 20 gramų, Kiaušinio tryniai - 3 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Cukrus - 50 gramų, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 stiklinės

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Makaronai su pomidorais ir sūriu Ispaniškos pomidorų salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!