omleto receptas

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Krevetės - 250 gramų, Žirneliai - 150 gramų, Svogūnų laiškai - 3 vienetai, Vanduo - 20 mililitrų, Pienas - 20 mililitrų, Parmezano sūris - 50 gramų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1

Ingredientai: Kiaušinai - 4 vienetai, Pomidorų pasta - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 75 mililitrai, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikai, džiovinti - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnako milteliai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Fermentinis sūris - 120 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas, Alijeus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Krevetės - 150 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 100 mililitrų, Sviestas - 25 gramai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Batonas - 2 riekės, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Pienas - 50 mililitrų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Braškės - 100 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Pienas - 100 mililitrų, Špinatai - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Viščiuko kepenėlių - 100 gramų, Rūkyta vištiena - 100 gramų, Sviestas - 20 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Virtos bulvės - 400 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 40 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 100 mililitrų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai

Ingredientai: Kiaušiniai - 5 vienetai, Pienas - 100 mililitrų, Mandarinai - 4 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Žalumynia - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Mėsa - 200 gramų, Pienas - 175 mililitrai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lavašai - 2 vienetai, Salotos - 3 lapai
Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.
Rodyti kitą patarimą