Greita paieška
Receptai
Draugai

padažas kebebams

Česnakinis padažas kebabams

Ingredientai: Krapai - 1 pundelis, Jogurtas, natūralus - 250 gramų, Česnakas - 5 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Burokėlių mišrainė su majonezu Cukinija žiemai "Donecko" Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!