Greita paieška
Receptai
Draugai

picos pado gaminimas

Gardžiausia picos tešla

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Pienas - 500 mililitrų, Sausos mielės - 5 gramai, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai

Naminė itališka pica su pomidorų padažu

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinai - 1 vienetas, Miltai, smulkiai maltų kietagrūdžių kviečių - 640 gramų, Vanduo, šiltas (38-40 ̊C) - 240 mililitrų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Mielės

Pica su vištiena

Ingredientai: Miltai - 4.5 stiklinės, Druska - 1.75 arbatinio šaukštelio, Mielės - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 0.25 stiklinės, Vanduo - 1.75 stiklinės, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Manų kruopos - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorų pasta -

Pica "Mozaika"

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Vanduo - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Agurkai rauginti - 2 vienetai, Rūkyta šoninė - 2 riekės, Paprika - 1 vienetas, Pievagrybiai - 5 vienetai, Sūris - 3 riekės, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas -

Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Moliūgų sriuba su ryžiais Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Aguonų pyragas Kalėdoms Širdelės blynai Kepti varškės skryliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!