picos pado receptas

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Pienas - 500 mililitrų, Sausos mielės - 5 gramai, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Mielės - 20 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 0.5 stiklinės, Pomidorai - 2 vienetai, Dešra - 150 gramų, Pievagrybiai - 100 gramų, Svogūnai - 2 viene

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Vanduo - 150 mililitrų, Mielės - 10 gramų, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Obuolių actas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Vanduo - 1 stiklinė, Mielės - 25 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Dešrelės - 4 vienetai, Faršas - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 0.5 vieneto, Pomidorų padažas -
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą