Greita paieška
Receptai
Draugai

pjausniai

Steikas garstyčių marinate

Ingredientai: Mėsa (kiauliena arba jautiena) - 500 gramų, Garstyčios - 6 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Jautienos pjausnys su raudonojo vyno ir šokolado padažu

Ingredientai: Jautienos išpjova - 800 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Svogūnai - 4 vienetai, Kiaulienos šoninė - 30 gramų, Raudonas vynas, sausas - 600 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 60 mililitrų, Juodas šokoladas - 50 gramų, Sviestas - 30 gramų, Alyvuo

Toskaniškas veršienos pjausnys

Ingredientai: Špinatai - 400 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Veršiena, griežinėliai - 2 vienetai, Garstyčios - 0 valgomųjų šaukštų, Kiaulienos kumpis, griežinėliai - 2

Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Faršu įdarytos paprikos Rikotos sūrio pyragas Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!