Greita paieška
Receptai
Draugai

raudonos mėsos patiekalai

Šventinis jautienos steikas su baziliko padažu ir grūdėta varške

Ingredientai: Jautienos išpjova - 800 gramų, Alyyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Bazilikas - 100 gramų, Grudėta varškė - 200 gramų, Morkos - 1 vienetas, Česanakas - 1 skiltelė, Juodieji malti pipirai - 5 gramai, Salotos la

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Pekino kopūstų salotos Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!