Greita paieška
Receptai
Draugai

receptas su bulvėmis

Bulvės su sūriu

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Morkos - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Sultinys - 200 mililitrų

Bulviniai blyneliai

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Sviestas - 50 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Virtų bulvių kotletukai

Ingredientai: Virtos bulvės - 6 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai

Bulvių – sūrio kukulaičiai

Ingredientai: Virtos bulvės - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušinis - 1 vienetas, fermentinio sūrio - 50 gramų, Margarinas - 1 valgomasis šaukštas

Bulvių kepsniukai - švilpikai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Sviestas - 30 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Lašiniai - 75 gramai, Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 2 vienetai

Švediškos bulvės

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Sviestas - 50 gramų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Kumpis - 200 gramų

„Riešutinės“ bulvės

Ingredientai: Linų sėmenys - 2 valgomieji šaukštai, Virtos bulvės - 10 vienetų

Bulvės su faršu ir kopūstais

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Faršas - 1 kilogramas, Rauginti kopūstai - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 250 mililitrų, Grietinė - 200 gramų, Sū

Bulvės įdarytos silkėmis

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Silkės filė - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušinis - 1 vienetas

Desertinės bulvės

Ingredientai: Virtos bulvės - 500 gramų, Sviestas - 20 gramų, Rudasis cukrus - 20 gramų

Bulvių plokštainis čenakinėse

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Mėsa - 200 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas

Pupelėmis įdarytos bulvės

Ingredientai: Bulvės - 6 vienetai, Kiaušinis - 2 vienetai, Olandiškas sūris - 50 gramų, Pupelės - 100 gramų, Svogūnas - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų

Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Salotos su lašiša Zrazai su trimis įdarais Česnakinis padažas kebabams BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!