Greita paieška
Receptai
Draugai

receptas su silke

Saldžioji silkė

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Svogūnas - 2 vienetai, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Garikiniai riešutai - 100 gramų, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Marinuota silkė

Ingredientai: Silkės filė - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Vanduo - 0.5 stiklinės, Obuolių acto - 0.5 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Lauro lapas - 1 vienetas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Silkės ir riešutų salotos

Ingredientai: Silkė - 300 gramų, Riešutai - 150 gabalų, Obuoliai - 1 valgomasis šaukštas, Agurkas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų

Silkė su kiaušiniu

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Citrina - 0.5 vieneto

Aliejuje kepta silkė

Ingredientai: Silkė - 3 vienetai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai

Silkė sniege

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Grietinė - 80 gramų, Majonezas - 80 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai

Silkė su džiovintais vaisiais

Ingredientai: Silkė - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Actas - 100 gramų, Aliejus - 50 gramų

Kūčių silkė

Ingredientai: Virti burokėliai - 3 vienetai, Silkės - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramų, Pupelės - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas

Silkės užkandis

Ingredientai: Silkė - 250 gramų, Virti kiaušiniai - 5 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai

Silkės salotos

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Marinuotos morkos - 6 valgomieji šaukštai, Žirneliai - 3 valgomieji šaukštai, Kukurūzai - 3 valgomieji šaukštai, Poras - 1 vienetas

Silkių sviestas

Ingredientai: Sviestas - 750 gramų, Silkė - 250 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Garstyčios - 30 gramų

Mišrainė su silke

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Burokėlis - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Vyno acto - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Vyno actas - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Nugarinės šašlykas Čenakai Burokėlių salotos Citrinų pyragas Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!