receptas su silke

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Svogūnas - 2 vienetai, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Garikiniai riešutai - 100 gramų, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Silkės filė - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Vanduo - 0.5 stiklinės, Obuolių acto - 0.5 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Lauro lapas - 1 vienetas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Silkė - 300 gramų, Riešutai - 150 gabalų, Obuoliai - 1 valgomasis šaukštas, Agurkas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Citrina - 0.5 vieneto

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Grietinė - 80 gramų, Majonezas - 80 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Silkė - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Actas - 100 gramų, Aliejus - 50 gramų

Ingredientai: Virti burokėliai - 3 vienetai, Silkės - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramų, Pupelės - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas

Ingredientai: Silkė - 250 gramų, Virti kiaušiniai - 5 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Marinuotos morkos - 6 valgomieji šaukštai, Žirneliai - 3 valgomieji šaukštai, Kukurūzai - 3 valgomieji šaukštai, Poras - 1 vienetas
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą