Greita paieška
Receptai
Draugai

receptas su silke

Saldžioji silkė

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Svogūnas - 2 vienetai, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Garikiniai riešutai - 100 gramų, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Marinuota silkė

Ingredientai: Silkės filė - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Vanduo - 0.5 stiklinės, Obuolių acto - 0.5 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Lauro lapas - 1 vienetas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Silkės ir riešutų salotos

Ingredientai: Silkė - 300 gramų, Riešutai - 150 gabalų, Obuoliai - 1 valgomasis šaukštas, Agurkas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų

Silkė su kiaušiniu

Ingredientai: Silkė - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Citrina - 0.5 vieneto

Aliejuje kepta silkė

Ingredientai: Silkė - 3 vienetai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai

Silkė sniege

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Grietinė - 80 gramų, Majonezas - 80 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai

Silkė su džiovintais vaisiais

Ingredientai: Silkė - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Razinos - 100 gramų, Džiovinti obuoliai - 100 gramų, Actas - 100 gramų, Aliejus - 50 gramų

Kūčių silkė

Ingredientai: Virti burokėliai - 3 vienetai, Silkės - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramų, Pupelės - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas

Silkės užkandis

Ingredientai: Silkė - 250 gramų, Virti kiaušiniai - 5 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai

Silkės salotos

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Marinuotos morkos - 6 valgomieji šaukštai, Žirneliai - 3 valgomieji šaukštai, Kukurūzai - 3 valgomieji šaukštai, Poras - 1 vienetas

Silkių sviestas

Ingredientai: Sviestas - 750 gramų, Silkė - 250 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Garstyčios - 30 gramų

Mišrainė su silke

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Burokėlis - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Vyno acto - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Vyno actas - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Purūs keksiukai Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!