Greita paieška
Receptai
Draugai

receptas su žuvimi

Žuvis kitaip

Ingredientai: Žuvis - 200 gramų, Džiovintos juodos duonos - 20 gramų, Sviestas - 20 gramų, Apelsinų sulčių - 100 gramų

Kepta kaimiška žuvis

Ingredientai: Menkė - 1.5 kilogramo, Morkos - 150 gramų, Svogūnai - 250 gramų, Aliejus - 250 gramų

Žuvies vyniotinis

Ingredientai: Žuvis - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Morka - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Batonas - 3 riekės, Lašinukai - 100 gramų, Grybai - 50 gramų, Grietinėlė - 20 mililitrų

Žuvies vyniotiniai

Ingredientai: Žuvie filė - 500 gramų, Sviestas - 50 gramų, Batonas - 5 riekės

Kepta žuvis su daržovėmis

Ingredientai: Žuvis - 1 kilogramas, Bulvė - 2 vienetai, Morkos - 5 vienetai

Lynas baltame padaže

Ingredientai: Lynas - 1 kilogramas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Morka - 200 gramų, Ryžiai - 100 gramų, Sviestas - 50 gramų, Poras - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai

Žuvis po antklode

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Paprika - 1 vienetas, Poras - 50 gramų, Cukinija - 100 gramų, Morka - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Citrina - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai

Kepta lydeka

Ingredientai: Lydeka - 1 kilogramas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Citrina - 1 vienetas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai

Žuvis tešloje

Ingredientai: Žuvies filė - 2 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 100 gramų, Pienas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas

Žuvis

Ingredientai: Menkės filė - 800 gramų, Daržovių mišinys - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 2 vienetai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Marinuota lašiša

Ingredientai: Agurkas - 1 vienetas, Lašiša - 500 gramų, Citrina - 1 vienetas, Krapai - 1 žiupsnelis, Vyno actas - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Menkė troškinta su vynuogėmis

Ingredientai: Menkė - 500 gramų, Grietinėlė - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Vynuogės - 200 gramų, Aliejus - 100 mililitrų, karis - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Šašlykas orkaitėje Įdaryti makaronų vamzdeliai Salotos su lašiša Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!