Greita paieška
Receptai
Draugai

ryžių patiekalai

Muskatinis pudingas

Ingredientai: Ryžiai - 130 gramų, Pienas - 120 mililitrų, Muskatas - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 25 gramai, Cukrus - 50 gramų

Risotto

Ingredientai: Ryžiai - 250 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Salierai - 100 gramų, Sūris, parmezano, smulkintas - 60 gramų, Sviestas - 20 gramų, Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubelio) - 1 vienetas, Petražolės, šaknis - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomi

Sushi

Ingredientai: Ryžiai, virti - 130 gramų

Ryžių rizoto su krevetėmis ir vištiena

Ingredientai: Ryžiai - 2 stiklinės, Krevetės - 150 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakas - 3 skiltelės, Sviestas - 70 gramų, Baltas vynas - 0.5 stiklinės, karis - 0.5 arbatinio šaukštelio, Petražolės - 1 saujelė

Risoto "Al Baloro"

Ingredientai: Ryžiai (Arborio) - 1.5 stiklinės, Alyvuogių aliejus (aukščiausia rūšis, pirmo spaudimo) - 5 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Sultinys (vištienos) - 6 stiklinės, Sviestas, nesūdytas, šaltas - 3 valgomieji šaukštai, Parmezano sūris,

Ryžių plovas su kiauliena

Ingredientai: Kiauliena - 500 gramų, Aliejus - 150 mililitrų, Vanduo - 200 mililitrų, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Ryžiai - 800 gramų, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai

Skanios krabų lazdelių salotos

Ingredientai: Krabų lazdelės arba virtos krevetės - 100 gramų, Agurkai - 2 vienetai, Ryžiai, virti - 1 stiklinė, Ananasai, konservuoti - 200 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Grybų rizotas

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži

Ryžių apkepas su obuoliais

Ingredientai: Ryžiai - 1 stiklinė, Pienas, atskiestas vandeniu (50:50) - 3 stiklinės, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 6 vienetai, Cinamonas - 0 žiupsnelių, Citrina, žievelė, tarkuota - 3 arbatiniai

Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Salotos su lašiša Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Ypatingieji kotletai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!