Greita paieška
Receptai
Draugai

salotos su daržovėmis

Burokėlių salotos

Ingredientai: Virtų burokėlių - 3 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Salotos su pupelėmis

Ingredientai: Pupelės - 150 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Rūkyta šoninė - 100 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Majonezas - 1.5 valgomojo šaukšto, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis

Pomidorų ir agurkų salotos

Ingredientai: Pomidorai - 5 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Česnakas - 4 skiltelės, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Salotos "Jaunystės eliksyras"

Ingredientai: Kopūstas - 1 kilogramas, Burokėliai - 0.5 kilogramo, Cukrus - 0.5 stiklinės, Aliejus - 0.5 stiklinės, Actas - 0.5 stiklinės, Druska - 1 valgomasis šaukštas

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Keksiukai su spanguolėmis Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Grybų padažas Kukurūzai su medumi Grybų ir bulvių apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!