šalta sriuba

Ingredientai: Agurkai, ilgavaisiai - 1 vienetas, Burokėliai, (kumščio dydžio, virti) - 2 vienetai, Kefyras, (riebesnis) - 1 pakelis, Obuolių sultys - 0.5 litro, Krapai - 1 žiupsnelis, Svogūnų laiškai - 1 sauja

Ingredientai: Makaronai, (kriauklės) - 300 gramų, Braškės - 500 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Citrina, (koncentruotos sultys) - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Burokėlius su skysčiu supilti į didelį indą, sudėti kubeliais supjaustytą agurką, smulkintus krapus, berti druskos ir pipirų, sudėti smulkintus svogūno laiškus. Tada dėti grietinės ir išmaišyti. Supilti kefyrą ir pieną ir vėl išmaišyti. Pati

Ingredientai: Pomidorai - 500 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Vanduo - 700 mililitrų, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Svogūnai - 0.5 galvos, Muskatas - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Duona - 13 riekių, Vanduo - 1 litras, Vyšnios - 400 gramų, Cukrus - 300 gramų, Grietinėlė - 500 mililitrų

Ingredientai: Pomidorai - 1 vienetas, Agurkai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 1 skiltelė, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Vynuogių actas - 1 valgomasis šaukštas, Raudonųjų pipirų padažas - 4 lašai, Muskatas - 1 žiups
Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą