sausainių receptai

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 260 gramų, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Rudasis cukrus - 200 gramų, Sviestas - 170 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 60 mililitrų, Vanilė

Ingredientai: Žemės riešutai - 400 gramų, Cukraus pudra - 400 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos sultys - 4 valgomieji šaukštai, Maistinių dažų - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Sviestas - 300 gramų, Cukras pudra - 125 gramai, Miltai - 500 gramų, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanilinas - 1 žiupsnelis, Kiaušinio baltymas - 1 vienetas, Pudros - 300 gramų, Maistiniai dažai - 1 žiupsnelis, Citrinos sulčių -

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Tamsus cukranendrų cukrus - 100 mililitrų, Cukrus - 200 mililitrų, Sviestas - 200 gramų, Riešutai - 150 gramų, Šokoladas, baltasis - 200 gramų, Kvietiniai miltai - 350 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 200 mililitrų,

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Jogurtas - 60 gramų, Citrinos sultys - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 250 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 1

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Varškė - 400 gramų, Razinos - 100 gramų, Manų kruopos - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Vanilinis cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kiaušiniai - 1 vienetas
Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą