sausainių receptas

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Tryniai - 3 vienetai, Pienas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Mieės - 40 gramų

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Cukraus pudra - 250 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Pienas - 200 mililitrų, Kepimo milteliai - 1 pakelis, Kakava - 30 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Cukrus - 50 gramų, Vanilinis cukrus - 1 arbati

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Sviestas - 140 gramų, Cukrus - 40 gramų, Vanilės ekstraktas - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 120 gramų, Šokolado - 80 gramų

Ingredientai: Sviestas - 100 gramų, Rudas cukrus - 50 gramų, Cukrus - 50 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanilės ekstraktas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Greipfrutų sulčių - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 300 gramų, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukrus - 100 gramų, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Riešutai - 100 gramų

Ingredientai: Sviestas - 100 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 250 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukirus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 340 gramų, Sviestas - 150 gramų, Cukrus - 260 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Pienas - 700 mililitrų

Ingredientai: Tirpintas sviestas - 100 mililitrų, Avižiniai dribsai - 250 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai,

Ingredientai: Margarinas - 250 gramų, Grietinė - 100 gramų, Miltai - 500 gramų, Žievelė - 1 vienetas, Kiaušinis - 0.5 vieneto, Cukrus - 100 gramų, Kmynai - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Cukrus - 150 gramų, Margarinas - 250 gramų, Tryniai - 2 vienetai, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Mielės - 10 gramų
Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.
Rodyti kitą patarimą