sausainių tešlos receptas

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 3 stiklinės, Rudasis cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 60 gramų, Kefyras - 80 mililitrų, Abrikosai - 4 vienetai, Kiaušinai - 1 vieneta

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 260 gramų, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Rudasis cukrus - 200 gramų, Sviestas - 170 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 60 mililitrų, Vanilė

Ingredientai: Miltai - 13 valgomųjų šaukštų, Cukrus - 7 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Pabarstukai - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šoko
Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą