skani pica

Ingredientai: Mėsa, malta - 200 gramų, Pomidorai, be odelės - 2 vienetai, Agurkai, marinuoti - 2 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 125 mililitrai, Miltai - 2 stiklinės, Mielės - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Miltai - 400 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Vanduo - 150 mililitrų, Mielės - 10 gramų, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Obuolių actas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 0.3 stiklinės, Pienas - 0.3 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Mielės, sausos - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vie
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą