Greita paieška
Receptai
Draugai

skanios sriubos receptas

Grybų sriuba

Ingredientai: Konservuoti pievagrybiai - 150 gramų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 2 vienetai, Vanduo - 2 litrai, Bulvės - 4 vienetai, Dešrelės - 2 vienetai

Švelni pievagrybių ir svogunų sriubytė

Ingredientai: Pievagrybiai - 400 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 4 skiltelės, Sultinio kubeliai - 2 vienetai, Krapai - 1 pundelis, Bulvės - 2 vienetai, Sviestas - 20 gramų

Špinatų sriuba

Ingredientai: Špinatai - 200 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Sultinys - 2 stiklinės, Grietinėlė - 1.5 stiklinės

Skanioji bulvių sriubytė

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Salierai - 0.5 stiklinės, Svogūnai - 0.75 stiklinės, Česnakai - 3 skiltelės, Grietinė - 0.6 stiklinės, Sultinys - 3 stiklinės, Rūkytas kumpis - 100 gramų

Itališka sriuba

Ingredientai: Vištienos sultinys - 500 mililitrų, Jautienos sultinys - 500 mililitrų, Vermišeliai - 0.3 stiklinės, Lapiniai kopūstai - 1 pundelis, Jautiena - 600 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinėlė - 0.2 stiklinės, Batonas -

Trinta žirnelių sriuba

Ingredientai: Konservuoti žirneliai - 200 gramų, Sviestas - 40 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 250 mililitrų, Svogūnai - 1 galva, Balta duona - 2 riekės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Mo

Prancūziška svogūnų sriuba

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 6 galvos, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 3 skiltelės, Sausas baltas vynas - 200 mililitrų, Vištienos sultinys - 600 mililitrų, Vorčesterio padažas - 2 valgomieji šaukšt

Sriuba "daržovinė su rūgštele"

Ingredientai: Sultinys - 3 litrai, Bulvės - 3 vienetai, Žirneliai - 1 stiklinė, Morkos - 1 stiklinė, Agurkai rauginti - 1 stiklinė

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Šaltos kavos kokteilis Vištienos širdelių guliašas Vištienos sriuba su kariu Daržovių troškinys su vištiena Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!