Greita paieška
Receptai
Draugai

skanus apkepas

Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevu sirupu

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Cukrus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Pienas - 100 mililitrų, Cukrus, rudas - 2 valgomieji šaukštai, Kriaušės - 2 vienetai, Klevų sirupas - 1 arbatinis šaukštelis, Manai

Varškės apkepas su namine karamele

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 70 gramų, Pienas - 40 mililitrų, Sviestas, tirpintas - 40 gramų, Varškė, pusriebė - 360 gramų, Manų kruopoa - 70 gramų, Cukrus, (karamelei) - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 100 mililitrų, lazd

Gardžioji Mildos užkepėlė

Ingredientai: Makaronai - 1 pakelis, Mėsa, malta - 0.5 kilogramo, Svogūnai - 3 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Česnakai - 3 skiltelės, Bazilikai - 1 valgomasis šaukštas, Raudonėliai - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Fermentinis sūr

Baravykų užtepelė

Ingredientai: Baravykai, švieži - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Grietinėlė - 300 mililitrų, Krapai - 1 pundelis

Makaronų vamzdelių apkepas

Ingredientai: Makaronų vamzdeliai - 1 pakelis, Faršas - 300 gramų, Paprikų milteliai - 0 žiupsnelių, Svogūnas - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 150 gramų, Žalumynai - 1 sauja, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Su

Netikras Zuikis kitaip

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 1 kilogramas, Pievagrybiai - 400 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Kiaušinai - 2 vienetai, Česnakai - 4 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, mėsos prie

Trijų sluoksnių maltos mėsos apkepas

Ingredientai: Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 1 stiklinė, Vanduo - 1 stiklinė, Pomidorų tyrė - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas, Pipirai - 3 žiupsneliai, Druska - 4 žiupsneliai, Faršas - 500 gramų, Ki

Graikiškas apkepas

Ingredientai: Kalafiorai - 2 kilogramai, Svogūnai - 2 galvos, Morkos - 3 vienetai, Grybai - 200 gramų, Rūkytas kumpis - 200 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Fermentinis sūris - 200 gramų, Miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Druska - 1 žiupsnelis

Grybų ir bulvių apkepas

Ingredientai: Grybai - 5 stiklinės, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 1 skiltelė, Čiobreliai - 1 valgomasis šaukštas, Bulvės - 5 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Sūris - 170 gramų, Grietinėlė - 2 stikl

Ryžių apkepas su obuoliais

Ingredientai: Ryžiai - 1 stiklinė, Pienas, atskiestas vandeniu (50:50) - 3 stiklinės, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 6 vienetai, Cinamonas - 0 žiupsnelių, Citrina, žievelė, tarkuota - 3 arbatiniai

Žuvies apkepas su pievagrybiais

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Vynas, baltas, sausas - 250 mililitrų, Pievagrybiai - 250 gramų, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Grietinė - 250 mililitrų, Kiaušiniai, tryn

Sūrio suflė

Ingredientai: Fermentinis sūris - 160 gramų, Kiaušiniai - 4 gramai, Miltai - 60 gramų, Sviestas - 40 gramų, Pienas - 350 mililitrų, Muskatas, smulkintas - 0 saujelių

Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Purūs blyneliai Virtos “gėlytės” Pyragas Damų kaprizas Dešrelės su bulvėmis Paprasta lazanija su jautiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!