skanūs blynai

Ingredientai: Bulvės, didelės - 4 vienetai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnai - 1 vienetas, Kiaušinai - 1 vienetas

Ingredientai: Miltai - 300 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Špinatų - 3 valgomieji šaukštai, Pelėsinis sūris - 100 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Rozmarinas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 1 valgo

Ingredientai: Mėsos faršas - 500 gramų, Bulvės - 2.5 kilogramo, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Pienas - 0.75 vieneto, Krakmolas - 1 sauja

Ingredientai: Miltai - 5 vienetai, Kefyras - 0.5 litro, Kiaušiniai - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Kopūstas, smulkiai pjaustytas - 1 stiklinė, Bulvės, tarkuotos - 2 vienetai

Ingredientai: Miltai - 160 gramų, Pienas - 400 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukrus - 15 gramų, Sviestas - 10 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Natūralus jogurtas - 1 pakelis, Miltai - 0.75 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šau

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Grybai - 300 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Bulvės - 600 gramų, Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Pienas - 1 stiklinė, Miltai - 1.5 stiklinės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis
Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimą