skanūs blynai

Ingredientai: Grikių miltai - 4 stiklinės, Vanduo - 4 stiklinės, Mielės - 25 gramai, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnai - 0.5 vieneto, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Paprikos milteliai - 1 žiupsnelis, Lašišos filė - 100 gramų

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 1.5 stiklinės, Kepimo milteliai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pienas - 1.25 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 1.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Kefyras - 1.5 stiklinės, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 0.5 arbatinio šaukštelio, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 30 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Cukinija - 1 vienetas, Pienas - 1 stiklinė
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą