skanus desertas

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Želatina - 30 gramų, Želė, skirtingų spalvų - 3 pakeliai, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 50 mililitrų

Ingredientai: Kokosų pieno - 1 stiklinė, Chia sėklų - 1 stiklinė, Medaus arba klevų sirupo - 1 valgomasis šaukštas, vanilinio cukraus - 1 arbatinis šaukštelis, Prinokusio kivi - 1 vienetas, Prinokusio mango - 1 vienetas, Migdolų plokštelių - 2 valgomieji

Ingredientai: Grietinėlės - 1 stiklinė, Šokoladas, smulkiai pjaustytas - 1 stiklinė, Zefyrai (skirtų kepinti ant laužo) - 1 stiklinė, Vaisių, mėgstami (nebūtina) - 1 saujelė

Ingredientai: Kiaušiniai (tryniai) - 4 vienetai, Sausainiai, "Damų piršteliai" - 250 gramų, Kakavos milteliai - 6 arbatiniai šaukšteliai, Alus - 200 mililitrų, Kava, juoda - 200 mililitrų, Mascarpone sūris - 500 gramų, Cukrus - 150 gramų

Ingredientai: Jogurtas, vanilinis - 200 gramų, Cukrus - 70 gramų, Citrina, žievelė, nutarkuota - 1 vienetas, Želatina - 12 gramų, Grietinėlė, 35% riebumo - 150 gramų, Braškės, sutrintos iki tyrės - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 100 gramų, Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Vanilė, ankštis - 1 vienetas, Romas - 80 mililitrų, Grietinėlė - 400 mililitrų, Pienas, riebus - 400 mililitrų

Ingredientai: Varškė - 300 gramų, Uogos, šviežios - 150 gramų, Sausainiai - 1 pakelis, Želė - 1 pakelis, Vaisiai ar uogos, konservuoti - 1 skardinė, Želatina - 1.5 valgomojo šaukšto, Medus, skystas - 4 valgomieji šaukštai, Grietinėlė, liesa - 1.5 stiklinė

Ingredientai: Jogurtas, braškinis - 800 mililitrų, Pienas - 2 stiklinės, Želatina - 35 gramai, Želė, braškinė (tirpinta sultyse) - 1 pakelis, Vafliai (apvalūs), lakštai - 6 vienetai, Kondensuotas pienas - 0.5 skardinės, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) - 200 gramų, Apelsinas, žievelė, tarkuota - 1 vienetas, Zefyrai, maži - 300 gramų, SANTA MARIA ANCHOSTYLE aitriosios paprikos - 2 arbatiniai šaukšteliai, Riešutai arba pasirinktų ke
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą