Greita paieška
Receptai
Draugai

skanus kepsnys

Sūrio kepsnys

Ingredientai: Sūris, fermentinis - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Faršo vyniotinis

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Krapai - 1 pundelis, Petražolės - 1 pundelis

Jautienos kepsnys su grybų padažu

Ingredientai: Jautiena - 2 vienetai, Grybai - 1 pakelis, Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 3 skiltelės, Baltas vynas - 125 mililitrai, Bazilikas - 1 vienetas

Ciuricho pjausnys

Ingredientai: Veršienos filė - 600 gramų, Sviestas - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 125 mililitrai, Baltas vynas - 125 mililitrai, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0

Sultingas kiaulienos kepsnys

Ingredientai: Kiaulienos išpjova, gabaliukai - 4 vienetai, Garstyčios - 0.5 valgomojo šaukšto, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Druska - 0 žiupsnelių, Apelsinas, sultys - 0.5 vieneto, Raudona

Kiaulienos kepsnys su brie sūriu ir bulvėmis

Ingredientai: Jautienos išpjova - 4 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Brie sūris - 100 gramų, Bulvės, mažos - 12 vienetų, Sviestas - 70 gramų, Garstyčios, prancūziškos - 3 valgomieji šaukštai

Toskaniškas veršienos pjausnys

Ingredientai: Špinatai - 400 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Veršiena, griežinėliai - 2 vienetai, Garstyčios - 0 valgomųjų šaukštų, Kiaulienos kumpis, griežinėliai - 2

Jautienos kepsnys su pelėsinio sūrio padažu ir šparaginėmis pupelėmis

Ingredientai: Jautiena - 4 gabalai, Svietsas - 100 gramų, Pelėsinis sūris, mėlynas - 100 gramų, Svogūnas - 0.5 vieneto, Šparaginės pupelės - 200 gramų

Kepsnys su pipirais

Ingredientai: Jautiena - 600 gramų, Česnakai - 1 vienetas, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai, kepsnių - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos kepsniukai Šparaginių pupelių sriuba Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!