Greita paieška
Receptai
Draugai

sotūs patiekalai

Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška)

Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Špinatai - 150 gramų, Aliejaus - 1 arbatinis šaukštelis, Sojų pieno - 2 stiklinės, Česnakas - 1 skiltelė, Rozmarinas - 1 žiupsnelis, Raudonėliai (Oreganas) - 1 žiupsnelis, Druska - 0 žiupsnelių, Fermentinis sūris, nebūti

Zrazai su žuvies kepenėlių įdaru ir mėsa

Ingredientai: Menkės kepenys, konservuotos - 100 gramų, Manų kruopos - 0.5 stiklinės, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Mėsa, smulkinta, virta - 400 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Moliūgas, tarkuotas - 1 riekė, Druska, Pipirai - 0 žiupsnelių

Įdaryti kotletai

Ingredientai: Faršas - 400 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Duona, riekė - 1 vienetas, Svogūno laiškai (nebūtina) - 1 saujelė, Drsuka - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Kiaušiniai - 3 vienetai

Milžinų kepsniai

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Mocarela sūris - 200 gramų, Prieskoniai (kokius mėgstate) - 0 žiupsnelių, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Kiaulienos sparndinė arba kumpis - 1 kilogramas

Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Pievagrybių padažas Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!