svogūnų sriuba

Ingredientai: Mėsos sultinys - 2 litrai, Svogūnai - 5 galvos, Juoda duona - 3 riekės, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Imbieras - 1 žiupsnelis, Gvazdikėliai - 1 žiupsnelis, Muskatas - 1 žiupsnelis, Grietinėl

Ingredientai: Svogūnai - 2 vienetai, Svietsas - 10 gramų, Miltai - 10 gabalų, Sultinys - 500 mililitrų, Baltas vynas - 0.5 stiklinės, Sviestas - 20 gramų, Balta duona - 50 gramų, Konjakas - 10 gabalų, Parmezano sūris - 100 gramų

Ingredientai: Svogūnai - 500 gramų, Sviestas - 50 gramų, Sultinys - 1 litras, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 2 skiltelės

Ingredientai: Vanduo - 3 litrai, Mėsa - 200 gramų, Svogūnai - 10 vienetų, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Fermentinis sūris - 450 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis, Pistacijos - 1 sauja

Ingredientai: Svogūnai - 500 gramų, Sviestas - 50 gramų, Sultinys, jautienos - 1 litras, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Batonas - 2 riekės, Sūris, fermentinis - 2 saujos

Ingredientai: Vanduo - 4 litrai, Svogūnai - 500 gramų, Grietinė, 30 % riebumo - 500 gramų, Česnakai - 20 gramų, Aliejus - 30 gramų, Sviestas - 30 gramų, Grietinė, 30 % riebumo - 200 gramų, Sūris, kietasis - 50 gramų, Petražolės - 20 gramų, Kalendra - 10 g
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą