Greita paieška
Receptai
Draugai

tradiciniai kepsniai

Tradicinis jautienos  steikas

Ingredientai: Jautiena - 800 gramų, Sviestas - 50 gramų, Druska - 0 žiupsnelių, Šviežiai malti jupdieji pipirai - 0 žiupsnelių

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių salotos Miltiniai blynai Naminė pica Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!