Greita paieška
Receptai
Draugai

trintos sriubos

Trinta cukinijų ir žiedinių kopūstų sriuba

Ingredientai: Cukinija - 500 gramų, Žiediniai kopūstai - 500 gramų, Morkos - 150 gramų, Svogūnai - 150 gramų

Morkų sriuba

Ingredientai: Morkos - 600 gramų, Svogūnas - 1 galva, Petražolės - 1 pundelis, Česnakas - 2 skiltelės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1.5 litro

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Troškinys su soja Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!