uogų desertas

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Ingredientai: Vaisiai (obuoliai, kriaušės, vynuogės, braškės ir kt.) - 500 gramų, Bananai - 2 vienetai, Aitrioji paprika - 2 vienetai, Kvapieji pipirai - 1 saujelė

Ingredientai: Grietinėlė, (30-35% riebumo) - 50 mililitrų, Uogos, šaldytos (gervuogės, avietės, mėlynės) - 250 gramų, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Sausainiai - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Mascarpone sūris - 250 mililitrų, Braškės - 300 gramų

Ingredientai: Mėlynės - 300 gramų, Sausainiai - 100 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Maskarponės sūris - 250 mililitrų

Ingredientai: Avietės - 1 vienetas, Mėlynės - 100 gramų, Bananai - 100 gramų, Mascarpone sūris - 250 mililitrų, Grietinėlė - 250 mililitrų

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 50 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Braškės - 125 gramai, Jogurtas - 250 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sausainiai - 4 vienetai
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimą