Greita paieška
Receptai
Draugai

uogų desertas

Avietiniai drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais

Ingredientai: Vaisiai (obuoliai, kriaušės, vynuogės, braškės ir kt.) - 500 gramų, Bananai - 2 vienetai, Aitrioji paprika - 2 vienetai, Kvapieji pipirai - 1 saujelė

Šviežūs uogų ledai

Ingredientai: Grietinėlė, (30-35% riebumo) - 50 mililitrų, Uogos, šaldytos (gervuogės, avietės, mėlynės) - 250 gramų, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis

Ingredientai: Sausainiai - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Mascarpone sūris - 250 mililitrų, Braškės - 300 gramų

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su mėlynėmis

Ingredientai: Mėlynės - 300 gramų, Sausainiai - 100 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Maskarponės sūris - 250 mililitrų

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis

Ingredientai: Avietės - 1 vienetas, Mėlynės - 100 gramų, Bananai - 100 gramų, Mascarpone sūris - 250 mililitrų, Grietinėlė - 250 mililitrų

Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 50 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai

Braškių sūkuriai

Ingredientai: Braškės - 125 gramai, Jogurtas - 250 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sausainiai - 4 vienetai

Šokoladinės braškės

Ingredientai: Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Apelsino žievelė - 0.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos Žievelės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šokoladas, baltasis - 100 gramų, Braškės - 12 vienetų

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Cukinija žiemai "Donecko" Silkė su cinamonu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Obuolių sulčių - kmynų gėrimas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!