upėtakio receptas

Ingredientai: Upėtakis - 1.5 kilogramo, Citrinos - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 70 mililitrų, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Malti kvapieji pipirai - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikas, šviežias arba džiovintas - 50 gramų, Brokoliai - 1 gūželė, Ryžiai

Ingredientai: Upėtakis - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Pomidoras - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Citrina - 1 vienetas, Vanduo - 150 mililitrų, Sviestas 82% - 60 gramų, Lauro lapai - 1 vienetas, Gvazdikėliai - 1 vienetas, Druska - 1 valgomasis šau

Ingredientai: Upėtakis - 4 gabalai, Čili pipiras - 1 vienetas, Imbiro šaknis - 4 gabalai, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejaus - 4 valgomieji šaukštai, Prieskoniai žuviai - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Sviestas - 60 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 10 gramų, Upėtakis - 1 vienetas
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą