Greita paieška
Receptai
Draugai

užkandis

Keptas varškės sūris

Ingredientai: Varškės sūris - 1 vienetas, Prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai

Krekeriai su rūkyta lašiša ir ikrais

Ingredientai: Krekeriai - 2 vienetai, Sviestas - 20 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Grietinėlė - 2 valgomieji šaukštai, Lašiša, rūkyta - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Ikrai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai, smul

Kalmarai alaus tešloje

Ingredientai: Kalmarai - 1 vienetas, Aliejus - 100 mililitrų, Miltai - 0.5 stiklinės, Alus - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Bulvių traškučių užkandis

Ingredientai: Fermentinis sūris - 100 gramų, Pomidorai - 300 gramų, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis, Česnakai - 2 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Bulvių traškučiai - 1 pakelis, Alyvuogės, juodosios - 1 sauja, Alyvuogės, žaliosios - 1 sauja

Užkandžiai prie vyno

Ingredientai: Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 1 skiltelė, Mascarpone sūris - 150 gramų, Krapai - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pyragėliai - 24 vienetai, Sraigės - 24 vienetai, Salotos - 5 lapai

Avokadų užkandis

Ingredientai: Sviestas - 25 gramai, Avokadas - 1 vienetas, Citrina - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Saldžiarūgštė silkė

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Salotos - 3 lapai, Obuolys - 1 vienetas, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Skrebutis "Bruschetta"

Ingredientai: Duona - 6 riekės, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Bazilikas - 1 saujelė

Baklažanai su sojos padažu

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Ingredientai: Jautienos liežuvis - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 3 lapai, Prieskoniai jautienai - 2 žiupsneliai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 0.5 litro, Citrinos rūgštis - 1 arbatinis šaukštelis

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!