užkandžiai

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai (įvairūs) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 skiltelė

Ingredientai: Mocarela sūris - 200 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Sezamas, sėklos - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Pikantiška lašišos užtepėlė - 1 skardinė, Tepamas sūrelis su žalumynais - 1 pakelis, Šprotai - 0.5 skardinės, Lašiša - 100 gramų, Fermentinis sūris - 50 gramų, Vafliniai krepšeliai - 8 vienetai, Sumuštinių duoną su sėklomis - 8 riekės, Kiauš

Ingredientai: Ilgavaisiai agurkai - 1 vienetas, Sūdyta lašiša - 150 gramų, Varškės kremas - 100 gramų, Citrinos - 1 vienetas, Krapai - 1 pundelis

Ingredientai: Prancūziškas batonas - 1 vienetas, Sūdyta lašiša - 100 gramų, Sviestas - 40 gramų, Varškės kremas - 100 gramų, Citrinų sultys - 0.5 vieneto, Dižono garstyčios - 0.5 arbatinio šaukštelio, Krienai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai

Ingredientai: Tamsi duona - 0.5 kilogramo, ZIGMO Bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais - 250 gramų, Morkos - 3 vienetai, Avokadai - 2 vienetai, Citrinos - 1 vienetas, Lukštentos saulėgrąžos - 70 gramų, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Phi

Ingredientai: Vištienos filė - 80 gramų, Tortilija - 1 vienetas, Rūkyta šoninė - 1 riekė, Salotos - 1 lapas, Agurkai - 0.5 vieneto, Svogūnai - 0.25 vieneto, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai vištienai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Pomidorai, nedideli - 15 vienetų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Krapai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Malta kiauliena - 200 gramų, Lydytas, tepamas sūrelis - 100 gramų, Forminė duona - 4 riekės, Agurkai - 1 vienetas, Marinuoti svogūnėliai - 12 vienetų, Sezamų sėklos - 1 sauja, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Šaldyti grybai - 250 gramų, Pomidorai - 5 vienetai, Bulvės - 5 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Geltonoji paprika - 0.5 vieneto, Cukinija, jauna, maža - 0.5 vieneto, Fermentinis sūris - 50 gramų, Pienas - 50 mililitrų, A
Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
Rodyti kitą patarimą