Greita paieška
Receptai
Draugai

užkandžio receptai

Skrebutis "Bruschetta"

Ingredientai: Duona - 6 riekės, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Bazilikas - 1 saujelė

Užkandėlė su lašiša

Ingredientai: Skrebučiai - 1 pakelis, Lydytas sūris - 1 pakelis, Krapai - 1 pundelis, Lašišos filė - 200 gramų, Ridikai - 10 vienetų

Grietinėje troškinta silkė

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Pupelės - 0.5 stiklinės, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Agurkai, marinuoti - 2 vienetai

Sraigės su česnakiniu įdaru

Ingredientai: Sviestas, nesūdytas - 8 valgomieji šaukštai, Česnakai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Petražolės - 2 valgomieji šaukštai, Askoloniniai česnakai - 1 valgomasis šaukštas, Sraigės - 250 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Ingredientai: Jautienos liežuvis - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 3 lapai, Prieskoniai jautienai - 2 žiupsneliai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 0.5 litro, Citrinos rūgštis - 1 arbatinis šaukštelis

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kepta žuvis marinate Burokėlių salotos Mieliniai čeburėkai Šaltiena greitpuodyje Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!