užkandžio receptas

Ingredientai: Mocarela sūris - 200 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Sezamas, sėklos - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Šprotai - 60 gramų, Svogūnų laiškai - 20 gramų, Paprika - 100 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Višta - 1 vienetas, Pistacijos - 200 gramų, Razinos - 200 gramų, Batonas - 5 riekės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai paukštienai - 4 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Miltai - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Sviestas - 150 gramų, Prieskoniai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Sezamas, sėklos - 1 sauja

Ingredientai: Lašišos filė - 150 gramų, Kriaušės - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Čiobreliai - 2 žiupsneliai, Rozmarinas - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pip

Ingredientai: Krekeriai - 2 vienetai, Sviestas - 20 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Grietinėlė - 2 valgomieji šaukštai, Lašiša, rūkyta - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Ikrai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai, smul

Ingredientai: Figos - 300 gramų, Raudonas vynas - 0.5 litro, Apelsino žievelė - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kalmarai - 1 vienetas, Aliejus - 100 mililitrų, Miltai - 0.5 stiklinės, Alus - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Fermentinis sūris - 100 gramų, Pomidorai - 300 gramų, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis, Česnakai - 2 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Bulvių traškučiai - 1 pakelis, Alyvuogės, juodosios - 1 sauja, Alyvuogės, žaliosios - 1 sauja

Ingredientai: Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 1 skiltelė, Mascarpone sūris - 150 gramų, Krapai - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pyragėliai - 24 vienetai, Sraigės - 24 vienetai, Salotos - 5 lapai
Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.
Rodyti kitą patarimą