užkandžių gaminimas

Ingredientai: Pienas, saldus - 10 litrų, Citrinos rūgštis - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Silkių filė - 200 gramų, Razinos - 1 sauja, Saulėgrąžos - 1 sauja, Vyšnios - 1 sauja, Svogūnas - 1 vienetas, Šokoladas, juodasis - 25 gramai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Silkės filė - 2 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 150 gramų, Kriaušės - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Čiobreliai - 2 žiupsneliai, Rozmarinas - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pip

Ingredientai: Lašiša - 250 gramų, Sviestas, sūdytas - 80 gramų, Duona, balta - 8 riekės, Salotos - 3 lapai, Mangas - 1 vienetas

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Silkės filė - 2 vienetai, Svogūnas, raudonas - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Majonezas - 6 valgomieji šaukštai, Burokėliai - 4 valgomieji šaukštai, Agurkas - 1 vienetas, Citrina - 1 vienetas, Salotos, sultenės -

Ingredientai: Duona - 4 riekės, Sviestas - 4 riekės, Šoninė - 4 gabalai, Morka - 4 vienetai, Česnakas - 8 skiltelės
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą