vaisių asorti

Ingredientai: Arbūzas - 1 vienetas, Bananai - 3 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Kiviai - 2 vienetai, Kriaušės - 2 vienetai, Obuoliai - 1 vienetas, Mandarinai - 3 vienetai, Baltos vynuogės - 150 gramų, Mėlynos vynuogės - 150 gramų, Slyvos - 100 gramų

Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Razinos - 2 valgomieji šaukštai, Kokoso drožlės - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlės - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Citrinos sulčių - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Melionas - 0.5 vieneto, Kivi - 2 vienetai, Obuoliai - 2 vienetai, Persikai - 200 gramų, Vynuogės - 100 gramų
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimą