varškės apkepo receptas

Ingredientai: Varškė - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 6 vienetai, Cukrus - 6 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 6 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Razinos - 1 sauja

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Graikiniai riešutai - 100 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas

Ingredientai: Varškė - 600 gramų, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Avietės - 200 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Manų kruopos - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Morkos - 4 vienetai, Kiaušiniai - 6 vienetai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 2 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 300 mililitrų, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 25 gramai, Medus - 150 gramų, Cukrus - 75 gramai, Citrinos žievelė - 20 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Razinos - 100 gramų

Ingredientai: Morkos - 1 vienetas, Varškė - 600 gramų, Aguonos - 200 gramų, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 4 vienetai
Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.
Rodyti kitą patarimą