Greita paieška
Receptai
Draugai

varškės pyragas su serbentais

Varškės pyragas su juodųjų serbentų uogiene

Ingredientai: Varškė - 700 gramų, Miltai - 500 gramų, Sviestas - 150 gramų, Juodųjų serbentų uogienė - 300 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Aguonos - 80 gramų, Vanilinis cukrus - 5 arbatiniai šaukšteliai, Cukraus pudra - 6 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 ž

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryta cukinija Šparaginių pupelių sriuba Brendžio kokteilis su sultimis Nugarinės šašlykas Kopūstų ir porų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!