varškės pyrago receptas

Ingredientai: Varškė - 2 pakeliai, Jogurtas - 200 mililitrų, Sausainiai - 2 pakeliai, Sviestas - 100 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai, Braškės - 500 gramų, Želatina - 1 pakelis, Mėta - 1 pundelis

Ingredientai: Varškė - 700 gramų, Miltai - 500 gramų, Sviestas - 150 gramų, Juodųjų serbentų uogienė - 300 gramų, Kiaušiniai - 5 vienetai, Aguonos - 80 gramų, Vanilinis cukrus - 5 arbatiniai šaukšteliai, Cukraus pudra - 6 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 ž

Ingredientai: Sviestas - 150 gramų, Cukrus - 1.25 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Varškė - 600 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai

Ingredientai: Varškė - 600 gramų, Cukrus - 200 gramų, Sviestas - 200 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Vanilė - 2 lašai

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Sviestas - 250 gramų, Cukrus - 125 gramai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Varškė - 500 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Kondensuotas pienas - 170 gramų, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, R
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą