Greita paieška
Receptai
Draugai

veršienos kepsniukai

Veršienos kepsnys

Ingredientai: Veršienos nugarinė - 300 gramų, Lašiniai, švieži - 100 gramų, Česnakas - 1 skiltelė, Citrina - 0.5 vieneto

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Pekino kopūstų salotos Virtos “gėlytės” Naminė pica Krevetės grietinėlės padaže Čirviniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!