Greita paieška
Receptai
Draugai

veršienos patiekalai

Kepta veršiena “Duroc”

Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnai - 40 gramų, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Veršienos sultinys - 400 mililitrų

Ciuricho pjausnys

Ingredientai: Veršienos filė - 600 gramų, Sviestas - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 125 mililitrai, Baltas vynas - 125 mililitrai, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0

Veršienos kepsnys

Ingredientai: Veršienos nugarinė - 300 gramų, Lašiniai, švieži - 100 gramų, Česnakas - 1 skiltelė, Citrina - 0.5 vieneto

Troškintos veršienos kepenėlės

Ingredientai: Veršienos kepenėlės - 800 gramų, Kvietiniai miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Grietinė - 0.5 stiklinės, Taukai arba aliejus - 0.5 stiklinės, Svogūnai - 4 vienetai, Pienas - 1.5 stiklinės

Veršienos kepsnys

Ingredientai: Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Veršienos kumpis - 1.5 kilogramo, Fifos arba kriaušės - 0.5 kilogramo, Svogūnas - 1 vienetas, Sausas baltas vynas - 0.75 stiklinės, Lauro lapai - 4 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis

Kepta veršiena su šalavijais

Ingredientai: Kumpis, džiovintas, smulkintas - 0.75 stiklinės, Ankštinis pipiras, pjaustytas juostelėmis - 0.5 vieneto, Juodieji malti pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Šalavijas, šviežias kapotas - 1 valgomasis šaukštas, Čili pasta - 0.5 valgomojo šauk

Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Kotletai su varške Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!