veršienos patiekalai

Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnai - 40 gramų, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Veršienos sultinys - 400 mililitrų

Ingredientai: Veršienos filė - 600 gramų, Sviestas - 50 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 125 mililitrai, Baltas vynas - 125 mililitrai, Grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0

Ingredientai: Veršienos nugarinė - 300 gramų, Lašiniai, švieži - 100 gramų, Česnakas - 1 skiltelė, Citrina - 0.5 vieneto

Ingredientai: Veršienos kepenėlės - 800 gramų, Kvietiniai miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Grietinė - 0.5 stiklinės, Taukai arba aliejus - 0.5 stiklinės, Svogūnai - 4 vienetai, Pienas - 1.5 stiklinės

Ingredientai: Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Veršienos kumpis - 1.5 kilogramo, Fifos arba kriaušės - 0.5 kilogramo, Svogūnas - 1 vienetas, Sausas baltas vynas - 0.75 stiklinės, Lauro lapai - 4 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis
Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.
Rodyti kitą patarimą