Greita paieška
Receptai
Draugai

virtas liežuvis

Virtas jaučio liežuvis

Ingredientai: Liežuvis - 800 gramų, Morkos - 2 vienetai, Salierai - 1 vienetas, Poras - 1 vienetas, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Lauro lapeliai - 2 vienetai, Česnakas - 3 vienetai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Ingredientai: Jautienos liežuvis - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 3 lapai, Prieskoniai jautienai - 2 žiupsneliai, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 0.5 litro, Citrinos rūgštis - 1 arbatinis šaukštelis

Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Vermutas su toniku Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Trešnių trauktinė Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!