Greita paieška
Receptai
Draugai

virtų bulvių blynai

Žemaičių blynai

Ingredientai: Mėsos faršas - 500 gramų, Bulvės - 2.5 kilogramo, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Pienas - 0.75 vieneto, Krakmolas - 1 sauja

Bulvių košės kotletai

Ingredientai: Bulvių košė - 3 stiklinės, Kiaušinai, baltymas - 2 vienetai, Parmezano sūris - 0.3 gramo, Džiūvėsėliai - 0.3 stiklinės

Bulviniai blynai su daržovėmis

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Pienas - 0.5 stiklinės, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Pekino kopūstų salotos Mėsos troškinys su daržovėmis Šašlykas orkaitėje Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!