Greita paieška
Receptai
Draugai

virtų midijų receptas

Midijos baltajame vyne

Ingredientai: Midijos - 1 kilogramas, Baltas vynas, sausas - 150 mililitrų, Salierai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 žiupsnelis, Grietinėlė, 35 % riebumo - 150 mililitrų, Petražolės - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 3 žiupsneliai

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Virtos “gėlytės” Orkaitėje kepta višta apelsinų marinate Purūs keksiukai Pomidoru ir kiaušiniu salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!