vištiena drebučiuose

Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramų, Virtos morkos - 200 gramų, Vištenos sultinys - 1 litras, Želatina - 4 valgomieji šaukštai, Žalumynai - 1 pundelis, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Saliero šaknis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Lauro lapas - 1 vienetas, Vištienos sultinys - 400 mililitrų, Citrinos sultys - 50 mililitrų, Želatina - 150 gramų, Marinuoti obuoliai - 2 vienetai

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Morkos - 2 vienetai, Žirneliai - 50 gramų, Želatina - 30 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Citrina - 0.25 vieneto, Vanduo - 0.5 litro

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Želatina - 25 gramai, Vanduo - 1 litras, Žirneliai - 50 gramų, Morkos - 3 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 2 žiupsneliai
Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.
Rodyti kitą patarimą