vištiena su padažu

Ingredientai: Vištienos filė - 2 gabalai, Lečo padažas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Vištienos filė - 200 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnai - 0.5 galvos, Grietinėlė, 20 % riebumo - 200 gramų, Parmezano sūris - 100 gramų, Miltai - 1.5 valgomojo šaukšto, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištiena, malta - 0.5 kilogramo, Česnakas, trintas - 2 skiltelės, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) - 500 gramų, Sojos padažas - 3 valgomieji šaukštai, Pomidorų tyrė - 100 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai -

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys - 1 vienetas, Kiaulienos faršas - 0.5 kilogramo, Paprika, raudona - 1 vienetas, Paprika, geltona - 1 vienetas, Vištų šlaunelės - 4 vienetai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištienos faršas - 500 gramų, Grietinėlės sūris - 100 gramų, Svogūnas - 1 galva, Kiaušiniai - 1 vienetas, Žalumynai - 1 pundelis, Prieskoniai paukštienai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Grietinėlė, neriebi - 250 mililitrų, Kvietiniai miltai - 1

Ingredientai: Vištienos krūtinėlės filė - 500 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Svogūnas - 1 galva, Česnakas - 2 skiltelės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Garstyčių padažas - 2

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Čili padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 galva, Svogūnas - 1 galva, Kokoso pienas - 1 skardinė

Ingredientai: Saulėgrąžų aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Raudonasis svogūnas - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Imbieras, maltas - 1 arbatinis šaukštelis, Konservuoti pomidorai - 200 gramų, Vištienos filė - 250 gramų, Jogurtas, natūralus - 3 valgomieji ša

Ingredientai: Vištiena - 500 gramų, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Parmezano sūris - 60 gramų, Balta duona - 60 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Grietinėlė - 200 mililitrų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimą