vištienos sriuba

Ingredientai: Vištiena - 500 gramų, Kopūstai - 1 vienetas, Bulvės - 4 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Cukinija - 1 vienetas, Saldi paprika - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys - 1 pakelis, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys - 1 pakelis, Vanduo - 2.5 litro, Svogūnai - 60 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Petražolės šaknis - 100 gramų, Lauro lapai - 1 vienetas, Priesakoniai - 2 žiupsn

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys - 1 pakelis, Vištienos blauzdelės - 300 gramų, Lęšiai, raudonieji - 200 gramų, Česnakai, askaloniniai - 4 vienetai, Kalendra, sėklos - 1 valgomasis šaukštas, Žalioji citrina - 1 vienetas, Česnakai - 4 ski

Ingredientai: Vištienos filė - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Vanduo - 1.5 litro, Cukinija - 300 gramų, Pienas - 50 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Vištienos filė - 200 gramų, Vanduo - 1 litras, Grietinėlės sūris - 200 gramų, Ryžiai - 150 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Krapai - 1 pundelis, Bulvės - 2 vienetai

Ingredientai: Vištienos kauliukų - 100 gramų, Vanduo - 1 litras, Bulvės - 2 vienetai, Ryžiai - 50 gramų, Morka - 1 vienetas

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 450 gramų, Ryžiai - 115 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Salieras - 1 vienetas, Morka - 2 vienetai, Pomidoras - 3 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė, Sviestas - 30 gramų, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Sultrinys

Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Špinatai - 1 pundelis, Kalendra - 1 saujelė, Mėta - 1 saujelė, Muskatas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kario prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vand
Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą