vištienos vyniotinis

Ingredientai: Vištiena, (krūtinėlės filė) - 3 vienetai, Vištiena, (šlaunelių mėsa) - 3 vienetai, Kiaušiniai, (baltymai) - 2 vienetai, Sūrelis, (lydytas) - 2 valgomieji šaukštai, Sūris, (puskietis) - 100 gramų, Špinatai, (lapeliai) - 10 vienetų, Krapai

Ingredientai: Vištų kepenėlės - 500 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Sviestas - 125 gramai, Sūris (lydytas) - 100 gramų

Ingredientai: Vištienos filė - 700 gramų, Želatina, sausa - 30 gramų, Saldžiosios paprikos milteliai - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 4 skiltelės, Maltų juodųjų pipirų - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Krapai ir petražolės - 1 pundelis
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą