Greita paieška
Receptai
Draugai

vištos kulšelės

Keptos po folija vištų kulšelės

Ingredientai: Vištiena, (kulšelės, be odos ir kaulų) - 10 vienetų, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Apelsinas, (dideli arba sultys) - 2 vienetai, Česnakas - 5 skiltelės, Bulvės - 6 vienetai

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Ungurio šašlykas Makaronai su tunu kepti orkaitėje Naminė pica Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!