Greita paieška
Receptai
Draugai

žemuoginių ledų receptas

Žemuoginiai ledai

Ingredientai: Vanduo - 100 gramų, Cukrus - 60 gramų, Žemuogės - 40 gramų, Želatina - 1 gramas, Citrinos rūgštis - 1 gramas, Vaisių esencija - 1 lašas

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Raugintų kopūstų sriuba Folijoje kepta vištiena Šašlykas orkaitėje Faršu įdarytos paprikos Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...
Reklama
Prisijunk prie mūsų!